Liukulasit terassille asennettuna Turun alueella

Toimimme Varsinais-Suomen alueella ja tarvittaessa ympäri Suomea

Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta terassista.

Lasikeskus liukulasit pystypuitteellinen liukulasi terassilasitus terassikokonaisuus

Liukulasit kohteeseen kuin kohteeseen 

Pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassilasijärjestelmälle. Pystypuitteiden ansiosta rakenne saadaan tiiviiksi. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.

Liukulasit ovat laadukkaat ja niistä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen.

 

 

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita RAL vakiovärikartasta talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta. Abloy lukon avain voidaan sarjoittaa asunnon muiden avaimien kanssa.

Liukulasitus on hinta ja laatu- suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata terassisi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa terassisisustus.

Liukulasituksia on saatavana nyt myös termoikkunalaseilla jolloin tila saadaan vaikka viherhuoneeksi. Termolasi on kaksinkertainen erityislasi minkä enimmäispaksuus on 21 mm.