Parvekelasit

Laadukkaat ja tyylikkäät parvekelasimme soveltuvat monen muotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään ulkoilmahuoneen tai vaikka keitaan parvekkeelle ja nauttia huoletta. Parvekelasit kestävät jopa myrskytuulet.

Lasikeskus Turku Parvekelasit

Aurinkoisella säällä parvekelasitus on helppo avata joko kokonaan tai vain osittain. Sateella, tuulella ja pakkasella parvekelasit saa vaivattomasti ja nopeasti suljettua. Lasitus suojaa parvekekalusteet ja vähentää huomattavasti parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta sekä eristää hieman lämpöä.

Korkealuokkaisten liukupyörästöjen ansiosta parvekelasitukset voidaan asentaa paitsi suoriin, myös kulmikkaisiin tai kaareviin parvekkeisiin.

Parvekelasitus toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja tyylikkääksi sekä tietenkin laatutyönä – parvekelasituksen lasielementit liukuvat kevyesti eriasteisten kulmien yli.

Parvekelasitus on kannattava hankinta kun haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa parvekesisustus.