Terassikaiteet Turun alueella meiltä

Tyylikkäästi viimeistellyt terassikaiteet tuovat turvaa terassille ja yhdistyvät liukulasien kanssa eheäksi kokonaisuudeksi ilman, että maisemat kärsivät. Valitse juuri mieleisesi väri- ja lasivaihtoehto ja ihastu.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun kohteeseen sopivat terassikaiteet.

Kaidejärjestelmä valmistetaan käyttämällä joko 4+4 tai 5+5 mm laminoitua lasia, mutta myös muita lasityyppejä on mahdollisuus käyttää. Kaidelasin tyyppi valitaan asiakkaan toiveiden, kohteen sijainnin ja paikallisten rakennusmääräysten perusteella. Saatavana kirkkaan lasin lisäksi runsaasti muita värivaihtoehtoja.

Kaidejärjestelmää voidaan käyttää itsenäisenä kaideratkaisuna tai se voidaan yhdistää liukulaseihin, jolloin ne muodostavat yhteensopivan kokonaisuuden.

4 tärkeää pointtia terassikaiteista

Terassikaiteet ovat tärkeä osa terassin suunnittelua, ja niillä on useita käytännöllisiä ja esteettisiä tarkoituksia. Tässä joitakin huomioita terassikaiteista:

  1. Turvallisuus: Yksi tärkeimmistä tehtävistä terassikaiteilla on tarjota turvallisuutta. Kaiteet auttavat estämään kaatumisen ja voivat olla erityisen tärkeitä korkeilla tai kallistuvilla terasseilla. Rakennusmääräykset voivat määritellä tiettyjä standardeja, jotka tulee täyttää kaiteiden osalta.

  2. Esteettisyys: Terassikaiteet voivat merkittävästi vaikuttaa terassin ulkonäköön. Erilaiset materiaalit, kuten puu, metalli, lasi tai komposiittimateriaalit, voivat antaa erilaisia esteettisiä vaikutelmia. Kaiteiden suunnittelulla voi olla myös vaikutusta terassin yleiseen tyyliin.

  3. Tuuletus: Kaiteet voivat vaikuttaa terassin ilmankiertoon. Avoin rakenne mahdollistaa paremman ilmankierron, kun taas suljetumpi rakenne voi tarjota enemmän suojaa tuulelta ja melulta.

  4. Yksityisyys: Kaiteet voivat tarjota lisää yksityisyyttä terassilla. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos terassi sijaitsee lähellä naapureita tai julkisia tiloja.