Terassikokonaisuus

Upean terassikokonaisuuden voit rakentaa oman makusi mukaan. Kokonaisuus voidaan tehdä joko terassille tai talon kylkeen kesäkeittiöksi, viherhuoneeksi, ruokatilaksi, -mahdollisuudet ovat rajattomat! Nuku tähtitaivaan alla, ihastele täysikuuta tai vietä ilta rakkaimpien ystäviesi kanssa

Lasikeskus Turku Terassikokonaisuus Terassilait Terassikatto

Miksi lasiterassi?

Tyylikäs ja huoltovapaa alumiinirakenteinen lasiterassi on suunniteltu suomalaiset tuuli- ja lumikuormat huomioon ottaen.
Lasiterassi saadaan muokattua asuntosi julkisivuun sopivaksi erilaisilla runko- ja lasivärivaihtoehdoilla. Lasiterassille voi myös hankkia lämmittimen tai vaikka sisustustakan.
Täysin lasitetulla terassilla voit nauttia yhdessäolosta perheesi ja ystäviesi kanssa tuulen ja sateen pysytellessä ulkopuolella.

Terassin lasitus on kannattava hankinta kun haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa vihersisustus.

Lasiterassin hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että lasituksen asennustyö on verotuksessa kotitalousvähennys kelpoista