Terassilasit Turun alueella tekee Lasikeskus Finland Oy

Avarra kotiasi terassilasituksen avulla.  Kaunis, suomalainen terassilasitus tuo monikäyttöistä lisätilaa asuntoosi vuoden ympäri. Terassilasitus sopii lähes kaikenlaisille terasseille. Tee juhlallinen ruokailutila, hauska leikkipaikka lapsille tai kodikas rentoutumishuone itsellesi. 

Terassilasit jättävät maisemat näkyviin ja ovat erittäin helppokäyttöiset. Lasitus kestää sääolosuhteiden vaihtelut ja voit hyödyntää lisätilaa ympäri vuoden esimerkiksi kaasulämmittimellä. Me teemme terassilasitukset alueella Turku + 50 kilometriä aina saaristoon saakka. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Terassilasituksilla esteetöntä näkymää ja lisätilaa kotiin

Terassilasitus on varma, kestävä suomalainen valinta. Terassilasitusten toimintatapa ja ulkomuoto vastaavat parvekelasituksia. Terassilasit ovat kuitenkin pinta-alaltaan suurempia ja usein neliötäkin kohden painavampia kuin parvekelasitukset, joten kestävyysvaatimukset kasvavat. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta terassilasitukset kestävät voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet. Erityinen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa myös raskaampien lasielementtien kevyen käytettävyyden. Katso täältä toteutuneita kohteita Turun alueella. 

Terassilasit antavat terassille viimeistellyn ulkonäön, sekä suojaa sen rakenteita ja kalusteita. Lasituksilla saa kotiin arvokasta lisätilaa ja käyttömukavuus kasvaa. Lasitukseen on mahdollista yhdistää erilaisia lukitusmekanismeja toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Aurinkoisella säällä terassilasitukset on helppo avata joko kokonaan tai osittain. Sateella ja tuulella terassilasit saa vaivattomasti suljettua. Terassilasitus suojaa terassikalusteet ja vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta. 

Miksi terassilasitus kannattaa hankkia?
  1. Säänkestävyys: Lasitus suojaa terassia sateelta, lumelta, tuulelta ja muilta sääolosuhteilta. Tämä mahdollistaa terassin käytön lähes ympäri vuoden, jopa silloin, kun sää ei ole täydellinen.

  2. Lisätila: Lasittamalla terassi saat lisää tilaa, jota voit käyttää monin eri tavoin. Voit esimerkiksi luoda lisää oleskelutilaa, työskentelytilan tai jopa kasvihuoneen.

  3. Mukavuus: Lasitus tarjoaa suojaa tuulelta ja sateelta ilman, että sinun tarvitsee siirtyä sisätiloihin. Voit nauttia ulkona olemisesta mukavasti ilman sään haittavaikutuksia.

  4. Valonläpäisy: Lasitus mahdollistaa valon pääsyn terassille, mikä luo avoimen ja valoisan ilmapiirin. Voit nauttia auringonvalosta ilman, että sinun tarvitsee altistua suoralle auringonpaisteelle.

  5. Melun vähentäminen: Lasitus voi auttaa vähentämään ulkoa tulevaa melua, mikä parantaa yleistä viihtyvyyttä terassilla.

  6. Suojaa pölyltä ja roskilta: Terassilasitus auttaa pitämään pölyn, lehtien ja muiden roskien poissa terassilta, mikä vähentää siivoustarvetta.

  7. Kiinteistön arvonnousu: Terassilasitus voi lisätä kiinteistön arvoa tarjoamalla houkuttelevan ja monipuolisen oleskelutilan.

  8. Energiatehokkuus: Lasitus voi auttaa säilyttämään lämpöä terassilla, mikä voi johtaa energiansäästöön ja mukavampaan käyttökokemukseen kylminä päivinä.

Kaikki nämä tekijät riippuvat kuitenkin käytetystä lasitustyypistä, suunnittelusta ja toteutuksesta. On tärkeää valita oikea lasitusratkaisu omiin tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi. Kysy meiltä tarjous terassilasituksesta Turun alueella.